Dagens tur langs stranden.

Tur fra Mil Palmeras til Campoamor.

Det går fint an å gå fra leiligheten vår langs stranden til Campoamor. Det  er en fin og akkurat passe lang tur for oss. Deler avv turen går på stranden, og det er litt trapper, så denne turen passer ikke å sykle. Det er veldig fint å sette seg ned på restauranten Monte Piedro og ta en forfriskning, eller kanskje lunch, før en gir seg i vei tilbake.

Dette blir kanskje en av mine favorittrestauranter. Perfekt beliggenhet i båthavna i Campoamor.

Langs strandpromenaden i Campoamor

Langs strandpromenaden i Campoamor.

I kveld gikk vi tur langs stranden på Campoamor til Cabo Roig. Vi hadde aldri vært der, og var derfor nysgjerrige på å finne ut hvordan det så ut der. Vi ble positivt overrasket, det var flott. Deilige dufter fra blomstrende busker og salt sjø. Temperaturen var 28 grader klokka ni om kvelden, så det var ganske behagelig.

Her bor man bra med stranden rett nedenfor. Flott beplantet i skråningen, og fine keramiske fliser.

Dette så ut til å være en fin restaurant med en perfekt beliggenhet. Hit må vi tilbake!😎🍨🍷🍗

Kjekt for store og små på stranden.⛵🇪🇸😁

Ferie p Playa Flamenca

Ferie på Playa Flamenca

På vei til stranden går vi forbi mange flotte villaer med praktfulle hager. Det er på denne siden av veien det er best å bo.

Costa Blanca i juni

Costa Blanca i juni.

I kveld nyter vi ferske sjøkreps med godt tilbehør på takterrassen i huset som vi leier. Dette er den beste plassen, svalt og luftig, men nokså tungvint med alle trappene opp og med. Særlig hvis du skal spise her oppe. Men siden det ikke er noen bedre terrasse her, blir det her jeg sitter mest. Selv om solen har forsvunnet, og klokka går mot åtte, føles det fremdeles behagelig  sitte lettkledd her oppe.

Solnedgangen er flott i kveld også.😌

Solnedgang

Ekstra flott og rød himmel i kveld.

Solnedgang

Stranden i Mil Palmeras

Det var mange folk på stranden i dag, en vanlig fredag i begynnelsen av juni. Her er det fint å være!☀😍